רובינוב סוניה נ' בטוח לאומי-סניף ת"א-מח' משפטית

: | גרסת הדפסה
ב"ל
בית דין אזורי לעבודה תל אביב - יפו
3849-08
15.12.2013
בפני :
שרה מאירי

- נגד -
:
רובינוב סוניה
:
המוסד לבטוח לאומי
החלטה

החלטה

1.מתמנה בזאת ד"ר בירון עדי (מומחה א.א.ג.) לשמש מומחה יועץ רפואי (להלן: "המומחה") כדי לתת חוות דעת מנומקת בשאלות שיפורטו להלן והמתייחסות לתובע , וזאת תוך 30 יום ממועד קבלת החלטה זו ע"י המומחה.

2. העובדות:

א.התובעת ילידת 1969.

ב.התובעת עבדה במפעל מנורה עולם הנרות בע"מ בתקופה 1.6.99 עד 31.1.07.

ג.התובעת עבדה בהיקף משרה של 5 ימים בשבוע 9 שעות ביום.

ד.התובעת עבדה באולם הייצור המרכזי בו ממוקמות מכונות הייצור ומלגזות המשנעות את הארגזים באולם 5 מכונות ו- 10 שולחנות. מידי פעם שינו את מיקום השולחנות.

ה.התובעת עבדה בתחנות שונות לרבות תחנת פילר שמכינה נרות גדולים, מכונת חימום שמכינה נרות קטנים ו"אקסטרודר" שמכין נרות שבת. כמו כן עבדה בשולחנות ועסקה במיון ואריזה. מחצית מעבודתה הייתה במכונות ומחצית בשולחנות. כאשר עובדת במכונה זמן העבודה 12 שעות ובשולחן זמן עבודה 9 שעות.

ו.שנתיים לפני שעזבה את מקום העבודה חולקו אטמי אוזניים.

ז.מצ"ב בדיקת מפלסי רעש בעמדות המפעל שבוצעה על ידי המוסד לבטיחות וגהות ב- 14.1.08.

ח.מצ"ב דו"ח מדידת מפלסי רעש בעמדות במפעל שבוצעה ביום 5.12.7.

ט.מצבה הרפואי של התובעת כעולה מהחומר הרפואי."

3. המסמכים הרפואיים:

א.כרטיס קופ"ח כללית.

ב.נ/1; נ/2.

ג.נ/5, סקר רעש 5.12.07.

ד.תיק בי"ח אסה"ר.

4.השאלות:

א.האם יש קשר סיבתי בין ליקוי השמיעה ממנו סובלת התובעת לבין חשיפתה לרעש כמתואר בעובדות המקרה?

ב.האם כושר שמיעתה של התובעת בתדירויות הדיבור פחת בשיעור של 20 דציבל לפחות בכל אחת מהאוזניים?

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>